Usein huomaan viikonlopun jälkeen, että ruoka ei ole välttämättä ollut lapsille kaikkein mieleisintä, vaikka apukokit syövät mielellään monenlaisia ruokia
Nyt teki mieli valmistaa “suomalaista” kotiruokaa. [ap_spacing spacing_height=”10px”]. Olin aamulla ottanut sulamaan reilun kilon naudanpaahtopaistia, jonka olin ennen pakastamista kuutioinut valmiiksi patapaloiksi
Nyt, kun säät taas viilenivät, tekee grilliruokien jälkeen mieli kunnon kotiruokaa. Tämä nakkistroganoffin ohje on vuosien takaa Kati Napan aamuteeveeohjelmasta, ja sen juju on runsas kurkkumäärä
Kevättalven viikonlopun kruunaa erittäin maukas kyyhkypata. Riistalintu ja aivan uskomaton kastike ovat täydellinen yhdistelmä, lautaselle nousi suorastaan makujen sinfonia
Kesäaikaan ei aina tee mieli syödä kovin raskaasti ja lämmin ruokakaan ei tunnu aina maistuvan. Ruokaisat salaatit ovat ihana vaihtoehto hellepäiviin, ja mahdollisuuksiahan riittää
Kotiruokaa kyllä tulee tehtyä ainakin melkein jokapäivä, mutta perus kotiruoastakin voi tehdä aina maistuvampaa ja mielenkiintoisempaa aika pienillä jutuilla
No myönnetään, oli vaivalloinen projekti tämä, eikä ihan suotuisa kaikilta kohdiltaan. Kokkailen sitkasti läpi Ranskalaisen keittiön salaisuuksia ja Babas au rhum classique on sentään iso klassikko
Ranskalaista kevätkananpoikaa 4. Vaikka tässä reseptissä lukee ranskalainen, se ei tarkoita. tuntikausien seisomista keittiössä, montaa eri ainesosaa ja vielä useampaa
Menemen on turkkilaista kotiruokaa parhaimmillaan. Asuin aikoinaan muutaman vuoden Turkissa ja niiltä ajoilta ruokapöytäämme on jäänyt niin herkullinen linssikeitto kuin tämä värikäs munakaskin
Kotimatkalla keksin, että tekisin vihdoin kissoille oikeaa kotiruokaa (parisen kuukautta kissat ovat nyt syöneet lähinnä raakaa sydäntä, jonkin verran jauhelihaa, kypsennettyä seitiä ja satunnaisia kertoja muutakin lihaa/kananmunaa)
Hirviömartta tässä moro. Ajattelin kirjoittaa taas hieman paatoksellista propagandaa lempiaiheistani. Pihiydestä, jämien hyödyntämisestä ja kotiruoasta
Tällä päivämäärällä Kotiruokaa Kirsin tapaan-blogi on saavuttanut yhden vuoden iän. Pidetään arvossa kotiruokaa, ihania perinneruokia ja intoudutaan välillä repäisemään irti arjesta matkaamalla maailman eri kolkkiin tutkimaan toisia ruokakulttuureja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.