Raparperikakku tuorejuustokuorrutteella
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Raparperikakku tuorejuustokuorrutteella (⌀ 17 cm irtopohjavuokaan)
  •  
  • taikina
  • 125 g voita
  • 2,4 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2,25 rkl valkoista sokeria
  •  
  • täyte
  • 2,4 dl valkoista sokeria
  • 1/4 tl raastettua muskottipähkinää
  • 0,5 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1,2 dl vispikermaa (vispaamattomana)
  • 1 kananmuna 1 kananmunan keltuainen
  • 7 dl raparperiviipaleita
  •  
  • kuorrute
  • 100 g tuorejuustoa
  • 0,5 dl valkoista sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 limetin raastettu kuori
  • 1,5 dl vispikermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.