Raparperimehu
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg raparperia (paloittele)
  • 2 l vettä
  • vaniljatanko
  • kanelitanko (keitä raparperia ja mausteita vedessä 15 minuuttia, siivilöi)
  • 2 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu (lisää sokeri ja halutessasi sitruunan mehu)
  • 1 kg raparperia (paloittele)
  • 2 rkl sitruunahappoa (laita raparperit ja sitruunahappo kulhoon tai kattilaan)
  • 2 l vettä (keitä ja kaada raparperien ja sitruunahapon päälle, anna seisoa vuorokausi huoneenlämmössä)
  • 5 dl sokeria (siivilöi ja lisää sokeri, laimenna halutessasi vichyllä tarjoillessa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.