Kerta se on ensimmäinen kaikissa asioissa. Kuten tuoremehun valmistuksessa. Oli ystävien kanssa puhetta raparperisadosta, mitä itse kullakin näyttää pukkaavan eri suunnista
Tein raparperimehua kahdella eri tavalla, toisen sitruunahapolla ja toisen keittämällä. Enemmän makua tuli minun mielestä keittämällä, mutta toki siinä maistui myös vanilja ja kaneli
Koska myös meidän pakastin pursuilee edelleen viime kesänä pakastetuista raparpereista ja uusi satokausi on jo hyvässä vauhdissa, päädyin etsimään hyvää tapaa tyhjentää viime kesän purnukat
Keittelin tätä raparperimehua perjantaina äidin syntymäpäiväkakkua varten. Törmäsin tähän samaiseen ohjeeseen monessa muussakin blogissa , mutta itse löysin sen Sitruunamarengin blogista
Omenalla säväytetty raparperimehu. Meillä kasvaa maalla mummolassa paljon raparperia parissakin eri paikassa ja muutama viikko sitten äitini kiikutti ison sankollisen raparpereja käyttööni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.