raparperimousse on jo suhteellisen hyytynyt kakkupohjan päälle. raparperimousse. Tämä kakku on aikalailla monivaiheinen ja vaatii ehkä hieman kärsivällisyyttä
Valmista pitsin teon jälkeen raparperimoussee. Olen jo viime kesästä saakka haikaillut Annen raparperikakun perään ja nyt päätin sen toteuttaa, kun omalla pihalla kasvaa todella paljon raparperia
Tämä ohje on muuten hyvin samantapainen, mutta käytin tällä kertaa kaupan valmista kaakaopohjaista unelmakääretorttua, raparperimoussea sekä tuoreita mansikoita
Kodissamme on menossa mukana myös kissa, leijonaharjaskanija kaksi tiibetinspanielia. Ruoanlaiton ja leivonnan lisäksi luen paljon kirjoja sekä teen käsitöitä
Tuoreet mansikat ja koristeet voit laittaa suoraan hyytyneen raparperimoussen päälle. Olen jo pidemmän aikaa ihastellut peilikuorrutteisia kakkujaja aina ajatellut, että ne ovat varmasti tosi vaikeatekoisia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.