Raparperin alla...
Mustikkamäki
Mustikkamäki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g voita
  • 1 dl kuitukaurahiutaleita (käytin ihan tavallisia
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl raakasokeria
  • 1 rkl vettä
  • 2 omenaa
  • 5 dl viipaloitua raparperia
  • 100 g voita
  • 1,5 dl raakasokeria
  • 1/2 tavallista ja
  • 1/2 fariinisokeria
  • 1,5 rkl vehnäjauhoja
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 50 g rouhittuja hasselpähkinöitä
  • 50 g rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 50 g mantelilastuja (laiton mantelirouhetta, kun lastuja ei kotona nyt ollut :)
  • Työstä voi, kauraryynit, jauhot ja sokeri muruiseksi massaksi. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi.Painele taikina irtoreunaiseen vuokaan, halkaisija n.26cm.Pistele taikinan pohjaa haarukalla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.