Kuori ja paloittele raparperi. Sekoita raperperin palat, fariinisokeri ja kaneli keskenään. Levitä raparperit voidellun uunivuoan (tai vuokien) pohjalle
Tämä yllä oleva herkku, raparperipaistos meinasi viedä kielen mennessään. Tämä ihana alkukesän ensimmäinen herkku on valmista poimittavaksi ja se herkkuhan on raparperi
Vaniljakastike on helppo valmistaa itse, vaikka matkan varrella tuntuu olevan monta mutkaa. Oikeastaan ainoa asia, jonka kastikkeen voi pilata on liika lämpö – liian kuumassa keltuaisesta muodostuu kastikkeeseen klimppejä ja munakokkelimainen maku
A. l. k. u. e. s. ä. r. a. p. i. t. o. v. h. m. n. j. y. ,. V. d. M. ö. R. T. P. &. E. I. S. O. (. 4. g. ). 3. 2. 1. 0. 5. f. L. -. 9. K. N. c. 7. d l. t l
Kuumenna ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Jos olet varma keittotaidoistasi, voit tehdä saman ilman vesihaudetta, mutta muista sekoittaa jatkuvasti äläkä kuumenna kastiketta kiehumispisteeseen asti
Kuori raparperit ja leikkaa ne paloiksi. Tämä helppo raparperipaistos syntyy nopeasti mikrossa. Levitä palaset matalaan pyöreään vuokaan ja ripottele päälle fariinisokeri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.