117 julkaistua
postausta, oman domainin hankinta ja blogialustan vaihto. Helppoa ei aina ole ollut eikä ole vieläkään. Paljonhan taustatyötä pitää tehdä melkein jokaista postausta varten, oikeinkirjoitus ei ole minulle itsestäänselvyys ja kärjistettyjä lauseita yritän varoa. Olen kuitenkin blogin myötä myös saanut ja oppinut paljon. Olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja tapahtumiin, tavannut inspiroivia ihmisiä ja kokeillut reseptejä, joita en välttämättä muuten olisi kokeillut.
250 g
durumvehnäjauhoja
160 ml
vettä
1/2 ps
kuivahiivaa
suolaa
Täytteeksi esim
100 g
vuohenmaitobrie viipaloituna
1 iso
lehtikaalin lehti pieneksi revittynä
3 rkl
kotitekoista tomaattikastiketta (instavideo, jossa näkyy kun valmistan sitä)
Täytettyäsi pizzan, paista sitä kunnes reunat ovat rapeatja juusto sulanut kunnolla. Tämä pizza-pohjan resepti pohjautuu Weberin pizza-kiven mainoslehtisessä olevaan reseptiin
S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. /. N. g. R. U. -. b. 3. 0. 5. 4. 7. 2. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
Ehkä tämä on vain merkki keväästä ja tulevista aurinkoisista ilmoista. Näin pinta pysyy rapeana. Peitä astia liinalla ja aseta se jääkaappiin tekeytymään
Viime kesänä tein pikkuneidille torkkupeiton ja siitä lähtien se onkin ollut ahkerassa käytössä. teenpä isännälle niin ison torkkupeiton, että menee varmasti varpaat piiloon
Koska nykypäivän teollisia hiivoja tai kohotusaineita ei ollut saatavilla, leivottiin leipä perinteisesti hapanjuureen, jolla saadaan lopputulokseen pehmeämpi rakenne
O. l. e. n. b. o. g. a. u. t. ä. m. h. j. i. s. k. v. r. M. p. z. T. y. ö. ,. 1. -. 3. P. c. f. d. ). H. J. A. (. 2. 5. 7. K. S. I. E. 0. Ä. Y. *. L. V. N. 4. d l. t l. c ,
Valmiin pizzan pohja on kauttaaltaan rapeaja pinta on saanut kauniin paistovärin. Taannoinen piirakkamainen FODMAP-pizzakokeilumme sai jatko-osan, kun halusimme kokeilla tehdä ihan oikeaa pizzaa kyseistä ruokavaliota noudattavien iloksi
T. e. i. m. u. d. k. s. v. o. a. t. r. l. p. ä. h. J. n. y. O. j. 6. -. 8. R. 4. 0. g. b. f. 1. c. 2. ö. M. (. ). N. L. S. A. ,. P. Y. K. 5. /. Ä. V. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.