Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Vanha torppa tarjosi täydelliset puitteet kekkereille, ja ravut onnistuivat ihan nappiin. Joka vuosi tuntuu siltä, että juuri tällä kerralla keitettiin parhaat ravut ikinä, mutta nyt niin taisi todella käydä
Tavoitteena on taikina, joka ei takerru sormiin käsiteltäessä. Muista huolehtia siitä, että kastike on valmis käytettäväksi siinä vaiheessa, kun alat keittää pastaa
Monet huippuravintolat tarjoavat aitoja tuoreita joki- ja täplärapuja, mutta myös valmiissa pakkauksissa myytävät pakasteravut toimivat hyvin, jos päätät järjestää kotona rapukestit
Kurpitsa-aika on taas täällä. Kurpitsa on kyllä yksi parhaimmista asioista syksyssä. Toinen sesonkiherkku, jota tähän talouteen kaupasta kärrätään, ovat tuoreet, mehukkaat viikunat
Leipä on siitä mielenkiintoinen elintarvike että siihen ei kyllästy, tai ainakaan tuoreeseen leipään ei kyllästy ja kun sen tekee itse niin vaihtelun mahdollisuudet ovat rajattomat mutta kaikki alkaa juuresta
Työvaiheita voi tarvittaessa jakaa eri päiville ja tehdä esim. Marengin voisi dipata kokonaan suklaaseen, mutta mielestäni tällainen hieman sotkuinen, sinne tänne valunut kuorrute on näyttävämpi
Itseä se ainakin motivoi. Huomasin myös, että oma tulokseni on täysin surkea jos sarjaa on uskominen. Uskon, että dieetti tai uusi elämäntapa alkaa aina huomenna tai maanantaina, koska tänään meni jokin pieleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.