Rapupiirakka myös gluteenittomana
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 130 g pehmeää voita
  • 125 g rahkaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl vehnäjauhoja TAI 3 dl mix med fiber jauhoja (semper)
  •  
  • Täyte
  • 1 sipuli tilkka valkosipuliöljyä
  • 1 dl tuoretta tilliä
  • 2½ dl kolmen sipulin kermaa
  • 2 kananmunaa 2 dl chili cheddaria raasteena
  • 1 dl rkl Dovganin kesäkurpitsapyrettä
  • 2 rkl vehnäjauhoja tai perunajauhoja
  • 1½ tl sitruunapippuria
  • 2 dl Euro-Eastin venäläisiä suolakurkkuja
  • 1/4 punaista paprikaa
  • 1/4 osanssia paprikaa
  • 1 prk (170g) Dovgan taskuravunlihaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.