T. a. l. v. i. s. e. t. ä. m. h. o. u. k. r. n. V. p. d. g. ù. -. ,. R. ö. y. c. (. ). j. M. S. A. E. N. &. 6. H. U. O. b. K. 2. 0. 4. f. 1. /. z. ". W. '. w. x. P. 5. 3. L. I. Y. à. è. ì. ò. é. C. F. ) l. d l
T. ä. m. i. t. a. l. n. e. k. s. o. y. B. u. -. r. v. h. j. ". P. K. p. ,. Y. 2. 5. 8. d. g. ö. S. b. N. I. R. ù. 1. 3. 0. 4. 6. J. (. ). L. M. A. f. c. k g. d l
Kilpailun johdossa jatkaa Orica-Greenedgen Michael Matthews. Sunnuntait rytmittyvät meillä nykyään sen mukaan, onko esikoinen kotilomalla ja jos on, milloin hän lähtee takaisin
B. o. l. g. n. e. s. -. k. a. t. i. ,. r. ù. b. I. v. h. p. j. S. u. M. ä. d. f. c. m. P. y. T. ö. H. K. V. 1. 7. 0. 8. 9. A. ú. Y. G. L. E. J. O. N. (. 4. ). 3. 5. /. 2. R. d l
Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Jos on aikaa nysvätä keittiössä ja odotella ruoan valmistumista vähän normaalia kauemmin, kannattaa tehdä jauhelihakastike Siken italialaisen ohjeen mukaan (kirjasta "Ruokaa rakkaudella")
Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjallasijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. -. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Olympiakortteli on keikkapaikka ja rento ravintola. Haikailin Tampereelle pitkään paikkaa, jossa voisi syödä hyvin ja hivuttautua drinksujen kautta biletyksen puolelle
Sen huomaa siitä että viime vuoden viimeisiä hirvenlihoja syödään nyt vähän urakkameiningillä. Perjantaina syötiin hyvät hirven pippuripihvit ja eilen tehtiin paroninpaistista hirvenliha ragu
Jännittävät viimeiset kilometrit kapeilla kujilla toivat uuden kokonaiskilpailunjohtajan. Viime keväänä tein lasagnea ja postasin sen hyvin epämääräisessä hengessä lähinnä sen vuoksi, että mukaelmani ovat joka kerta erilaisia, sitä saa mitä sattuu tulemaan
Sopii loistavasti tällaiseen melkein-talvipäivään ja on hyvää lämpimänä sekä kylmänä. Pakkasessa sattui olemaan hirven jauhelihaa, pakkohan tätä oli kokeilla
Aiemmin blogissa esiteltiin perinteistä ragùa ja sen omaa versiota. Tällä kertaa kokeilin tehdä annoksen muuten samalla tavalla, mutta käytin punaviinin sijasta valkoviiniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.