Tänä vuonna en kauheasti ole hilloja tahi marmeladeja tehnyt, mutta jotain kuitenkin. Muutama päivä sitten purkkeihin pääsi iso satsi niin tavallista kuin suklaistakin mansikkahilloa, pari viikkoa aiemmin oli puolestaan mantelisen aprikoosimarmeladin vuoro
Marjojen lisäksi mukaan tarttuu ”metsän kultaa” – tänäkin vuonna varsin komeita kantarelliyksilöitä. Kantarellit palkitsevat varhaisen sienestäjän, sillä ensimmäiset kantarellilöydöt voi tehdä jo keskikesällä
Vaikka itse en ole mustikkametsälle vielä tänä vuonna kerinnyt, ovat onneksi isäni ja appiukkoni saalistaneet tuota metsän mustaa kultaa niin paljon, että siitä on riittänyt meillekin asti
Mustikat tuli jo mainittua ja niitä on tällä hetkellä metsät pullollaan, joten kakun jäähtymistä odotellessa voi vaikka piipahtaa sinne keräämään kupposen mustaa kultaa
Tomaatit ovat Italian punaista kultaa. Lähes jokaiseen perinteiseen ruokaa kuuluu tomaatti. Makeita ja syvänpunaisia, kasvavat tonnettain auringon alla
) Aika kultaa muistot, joo joo, mutta nää oli kyllä ihan superhyviä. Olen ahkerasti käyttänyt koko viikonloppuni sitkeästä flunssasta paranemiseen ja yhden huippukutkuttavan ikuisuusprojektin hiomiseen (täst kuulette pian lisää)
Tai sitten aika kultaa muistot ja pienenä kaikki oli suurta. Pitkästä aikaa tein pullaa. Halusin käyttää omatekoista omenahilloa johonkin ja päädyin tekemään vanilja-omenabostonia
Minä olin tilannut Reinin lihasta kotimaisia karitsan sisäfileitä tätä sunnuntaita varten. Olen tehnyt niitä aiemminkin, mutta en yhtään muista miten, enkä löytänyt oikein hyviä ohjeitakaan mistään
Tomaatit ovat Italian punaista kultaa. Lähes jokaiseen perinteiseen ruokaa kuuluu tomaatti. Makeita ja syvänpunaisia, kasvavat tonnettain auringon alla
Menimme Hakaniemen kauppahalliin tarkoituksenamme ostaa lohta, mutta Reinin lihan kohdalla silmämme osuivat australialaiseen black angus -naudan etuselkään
Valuu kultaa kaulalla jokaisen. Etelän hetelmää talven keskelle. Kakkupohjaa kokeilin marjapiirakkasovelteisesti, tuo kivaa vaihtelua eikä ole niin mössöä kuin normaali täytekakkupohja
Tänään halusin jakaa ohjeen, jonka valmistamistuksessa aika on kultaa. Olen hehkuttanut koko viikon, kuinka vaivattomasti ja nopeasti nämä leivät valmistuvat
Minä olin ajatellut valmistaa makkaroita jouluviikolla, jolloin isäkin olisi paikalla, mutta kun perjantaina kävin tiedustelemassa Reinin lihasta porsaansuolta, minulle suositeltiin kaiken varoilta ostamaan tarvikkeet jo silloin, kun kaikkea vielä oli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.