Kaurapallot säilytetään kannellisessa purkissa viileässä. 2 rkl Cointreau-likööriä. 1. Laita ensin kookoshiutaleet ja paahdetut mantelilastut kumpikin omalle syvälle lautaselleen
Talvipakkasilla aamupalavakkarina meillä on se perinteinen - kaurapuuro. Keitän puuron aina liedellä kattilassa - täsmäannoksen itselleni jos siihen samaan aikaan ei satu muita heräämään
Hyvin suositussa Palak paneer-reseptissäni paistoin tuota uutukaista, kotimaisesta kaurasta valmistettua proteiinipalaa ihan sellaisenaan kuutioituna, mutta nytpä otin haasteekseni käyttää sitä vähän luovemmin
fettucine-nauhat. sekaan surautetut cashew-pähkinät ja kivaa yrttisyyttä antaa basilika. Kaurapalan uskon tulleen tutuksi jo palak paneerin ja kaurapala-hampurilaisten kautta – eli kyseessä on siis Fazer Yosa-tuoteperheen suomalainen lanseeraus eli proteiinipitoinen ja vähärasvainen ruoanlaittoon sopiva kauratuote
Arki-illan ruoan miettiminen ei kuulu varsinaisesti suosikkiasioihini. Nyt halusin vain valmistaa ruoan kasvisversiona ja vaihtaa kanan voi-tomaattikastikkeessa tofuun
-Vegemesta on parhaita asioita mitä Helsingin pikaruokakulttuurille on (vähintään. -Burgerista voi tottakai tehdä lihaisan version jauhelihapihvillä, mutta ei se sitten mikään vegepurilainen ole, dille
Kaurapallot. 1 rkl keitettyä kahvia, appelsiini- tai muuta mehua tai vaikkapa vettä. Näitä nopeatekoisia herkkupalleroita on näkynyt muutamissa muissakin blogeissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.