(Kuvassa on porsaan kassleria, hunajapaahdettuja juureksia, sekä grillattua halloum- juustoa. Uunikassleri on älyttömän helppo ruoka, koska se on usein valmiiksi marinoitu, niin ei muuta kun uuni 90-125 asteeseen ja liha sinne muhimaan. Kilon kassleri vie ehkä puolisentoista tuntia 125 asteessa
M. e. i. l. ä. a. k. o. s. m. ,. w. h. N. y. t. n. p. v. r. u. j. A. ö. d. J. ). T. K. D. O. 2. 0. H. E. 1. 7. 5. Y. L. 3. <. (. P. b. m i. d l. t l. r k
Porsaan ribsit valmistuvat uunissa itsestään. Laita possu edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan. Lihaan voi hieroa kuivamausteseoksen mieleisistä mausteista tai marinoida se esim
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Yksi omista suosikeistani grillausraaka-ainetta valitessa on possun niska, suomalaisittain kassler. Jos et polta kassleriasi ihan karrelle, ei sitä voi oikeastaan edes pilata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.