2 tuntia
150 asteessa ennen viimeistelyä grillissä. Molemmat mausteseokset olivat hyviä, mutta niin erilaisia, että vaikea on sanoa kumpi olisi ollut parempi. Miespuolisten vieraiden pinnat vei Memphis style ribsit.
Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
Kypsennä mausteliemestä makunsa saavat ribsit ensin uunissa ja loihdi niihin tulen maku grillissä. Tarjoa bataattiveneiden ja raikkaiden kurkkutikkujen kanssa
Amerikkalaisilla on tapana glaseerata possun ribsit vaahterasiirapilla, ajattelin. Trimmaa lihasta ylinmäärainen rasva ja poista ribsin luu-puolella oleva paksu kalvo ohjeen mukaan
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Onnistuneet ribsit ovat mehukkaita ja kauniisti glaseerattuja, ilman palanutta sivumakua. Kun purkaa lähtemättömän vaikutuksen tehneitä hetkiä paloiksi, huomaa, että kyse onkin perusasioista ja pienistä jutuista, jotka on vain tehty erityisen hyvin
Sellainen jossa kaikki syötävät soijatuotteet tuodaan ulkomailta, puhumattakaan niiden korkeasta prosessointiasteesta (puhumattakaan rasvapitoisuudesta)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.