T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Noniin, vuorossa olisi sitten postaussarjan kolmas osa. Minua siis pyydettiin kaupallisen yhteistyön merkeissä tekemään muutamia reseptejä sekä Provenan, että Nallen tuotteita käyttäen
Gluteenittomien leipien teko on todella helppoa puuhaa. Totesin sen oikeastaan saman tien, kun karsin gluteenin ruokavaliostani noin viisi vuotta sitten
Ruista ranteeseen, ja proteiinit lihaksille. Enää pinatti puuttuu. Tosiaan, eihän se raejuusto leivonnassa läpi maistu, vaikka sitä leipätaikinaan laittaisikin
Kokeilinpa käyttää valmista rieskaa pizzapohjana ja sekin toimi vallan mainiosti. Tyttömme ei kestä viljaa, eikä tykkää gluteenittomista leivistä, maissinäkkäriä ja riisikakkuja on suostunut vaan syömään
VHH-rieska - Karpin eväsleipä. Eilen lähdettiin käymään Korkeasaaressa ja tietenkin se on sellainen retkipäivä, johon kannattaa varautua herkullisin eväin - vähintäänkin eväsleivin
Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.