Useimmiten pannulla on kuitenkin riisiä, kananmunaa, kasviksia ja viisimaustetta. Tanskalaisen tutkimuksen mukaan keitettyä riisiä ei pitäisi paistaa, sillä se ei välttämättä ole terveellistä
Kiinalaisen ravintolan kotipaketista meillä jää usein reilusti riisiä yli. Riisin suurena ystävänä koitan aina ylijäämäriisistä keksiä jotain että jokainen jyvänen tulisi syötyä
Maukasta broilerikastiketta paistetun tumman riisin kera. Itselleni maistuisi hyvinkin tulinen, mutta kanssasyöjät eivät ole aivan samaa mieltä kanssani, joten chiliä sai lisätä omaan annokseensa erikseen
KasvisliemikuutioThai- Basmatiriisiä 3 dlVettä 6 dlKananmunia 3 kplJauhettua chiliä ripausValkopippuria ripausCurrya ripausMakeaa suippopaprikaa yksi isoPekoniaVuohenjuustoa - tai vastaavaa NÄIN SE SYNTYYPaista pekonit pannulla, sillain melkein rapsakaksi
Pyöritellään riisiä muutama minuutti sipuli-mauste-sekoituksessa. Minut yllätti myös tuo vahva väri - pari desiä riisiä värjäsi koko pannun sisällön upean punaiseksi
Edellisiltana/aikaisemmin samana päivänä keitettyä jasmiiniriisiä. kiinteäksi kokkeliksi, ja lisäsin lisää öljyä ja kylmän riisin (laita sen verran ettei wokkipannu ole ihan täynnä heti, vaan 3-4 dl kypsää riisiä jotakuinkin)
2,5 dl tummaa riisiä tai rikottuja ohrasuurimoita. 2,5 dl tummaa riisiä tai rikottuja ohrasuurimoita. Tämä on hyvä ja helppo ateria tehdä mökillä, kun kaikki aineet menevät yhteen vuokaan eikä tule liikaa tiskiä
No eipä hätää, voit tehdä tätä mahtavaa Szechuanin härkää ja riisiä ihan kotioloissa - saattaa olla että joudut muutaman aineksen nappaamaan kaupasta, jos niitä ei valmiiksi löydy kaapista, mutta helppoa tämän annoksen valmistaminen on sen jälkeen
Kantsii kokeilla tuota riisiä ja jos jää yli niin hyvin voi käyttää seuraavanakin päivänä vaikka pikkuisen muutettuna eli lisää lorauksen mantelimaitoa mukaan
175g pitkäjyväistä riisiä, itse käytin basmatia. 175g pitkäjyväistä riisiä. Viime aikoina en ole koulun takia ehtinyt paljonkaan leipoa, mutta ruokaa tulee laitettua useammin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.