En ole aiemmin näitä vielä tehnyt ja nyt oli sitten marenkien aika. Esimerkiksi jouluinen tuorejuustokakku saa uutta ilmettä näillä jouluisilla marengeilla
Koska minulta on pyydetty jonkin verran viljattomienja maidottomien leivonnaisten ohella myös reseptejä, jotka olisivat samalla lisäksi munattomia, päätin kokeilla munattomia marenkeja, sillä sain viime vuoden puolella toiveen munattomista ja sokerittomista marengeista
Lisää sokeri vaahdon joukkoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Jatka vaahdottamista. Lisää viimeiseksi turkinpippurirouhe nuolijalla käännellen joukkoon
(Seos on valmista kun se on kiiltävää ja kuohkeaa). Paista marenkeja ensin 1h 110°c ja sitten kuivata 100°c kunnes marengit ovat täysin kuivia ja kevyitä
Y. s. t. ä. v. n. i. p. y. l. a. e. r. j. u. o. k. g. m. P. h. D. ,. -. K. O. I. (. c. ). d. A. B. å. M. 1. 5. 0. 2. S. b. /. 7. R. G. w. ö. V. T. L. 3. 4. '. p s. d l
R. i. s. t. ä. k. a. u. j. e. n. o. y. h. H. m. p. v. r. ,. l. T. ö. 7. 0. A. d. S. K. E. U. -. Ä. 3. c. G. 8. 2. g. 1. 5. V. Y. P. 4. D. L. (. O. ). 6. á. *. M. >. B. k m. c m. d l. t l. g )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.