Rosmariini porkkanat. ripaus rosmariinia. ripaus rosmariinia. Jauheliharuuista tulee kokkailtua yleensä laatikkoruokia, mutta tänään vapaapäivän kunniaksi päätin kokeilla tämmöistä
Tähän sopii hyvin esimerkiksi rosmariini tai oregano. Tein taas pitkästä aikaa pellillisen näkkäriä kun cittarissa ei myydä enää mun lempparinäkkileipää (gluteenitonta) ja jauhokaapista löytyi siemeniä joka lähtöön
oksa tuoretta rosmariiniä. Lisää pannulle reilu nokare voita ja tuoreen rosmariinin oksa. Kuumenna pannu hitaasti kuumaksi, ja kun se on paistolämmössä, ota rosmariini pois
Lisämakua saa sekoittamalla parmesanin joukkoon 1,5 tl kuivattua yrttiä (oregano, basilika, rosmariini), mutta "ranskalaiset" olivat herkullisia jo sellaisenaankin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.