- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - pieni luraus juoksevaa hunajaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Jos ne ovat hyviä - tänään maistetaan - niin laitan ohjetta jakoon tännekin. Huomasin muuten juuri, että Kakkumonsteri oli myös juuri tehnyt snickers-patukoita
Petite tender Parsa-päärynäsalaattijapersilja-voipottuja ». Paistaessa parsan hennot aromit eivät liukene keittoveteen vaan kaikki herkullisuus säästyy lautaselle
-. -. -. -. -. -. -. -. K. o. s. k. a. ä. i. t. e. n. p. v. u. l. r. j. m. h. ,. y. T. g. S. J. c. d. b. (. Y. R. 5. /. 1. 0. ). 2. G. ö. L. O. V. M. 3. 7. d l
Grillikausi on alkanut - lohiperhoset check. Lohiperhosia, parsaaja bearnaisekastiketta. Kun grilli kerran kuumeni, siinä tehtiin samalla lisukeeksi parsaa, kuinkas muuten
-. -. -. -. -. J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. valkoista parsaa. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
peukalosääntö on, että kun kalenterissa lukee ’toukokuu’ niin voidaan sanoa, että on kevät, mikä taas tarkoittaa että on OK käyttää pelkästään t-paitaajasandaaleja aina siihen asti, kun kalenterissa lukee ’marraskuu’
Täydellinen osuma, sillä kaapissa oli salaatin jämät, muutamat parsat ja hieman majoneesia. Ja kuin kruunuksi jääkaapissa oli myös valmiina tismalleen samanlaista vinegrettia salaatinkastikkeeksi
Helppoa ja nopeaa, se toimii arki-iltoina paremmin kuin hyvin. Parsa ei ole koskaan saanut mussa tota-on-pakko-maistaa-fiiliksiä aikaan, joten sen tekeminen on aina jäänyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.