n maailmanperintökohteeksi nimetty vanha kaupunki ovat kyllä kuvankauniita, ja vehreän luonnon keskellä ja meren äärellä on huomattavasti helpompi rentoutua kuin Helsingin hektisessä ytimessä
Ollaan siis edelleen asian ytimessä. Tämä resepti on satoa lokakuun messuiluilta. Aikaisemmassa postauksessa Nojatuolimatka viini, ruoka ja hyvä elämä- messuilta kerroinkin miten kuulin paljon mielenkiintoista asiaa Laidun Herefort pihvikarjanlihan eettisestä tuottamisesta
Kun jauhelihakin on peräisin ylimääräisistä jauhelihapihveistä ja kananmunaviipaleet siitä hetkestä, kun totesin, että Pikku-Kokki ja kananmuna eivät ainakaan vielä ole kavereita keskenään, ollaan aika pitkälti riperuoan ytimessä
Nyt ollaan perinteisten kotiruokien ytimessä. Olen vältellyt ihan perusperusperus-reseptien julkaisemista, koska niitä löytyy helposti pilvin pimein googlettelemalla
Ylihuomenna se alkaa, joululoma, vaikka sään suhteen voisi luulla syysloman koittavan. D Olen nukkunut viikolla päikkäreisen muodossa univelkoja pois, enää en usko olevan väsymystä
Ylihuomenna se alkaa, joululoma, vaikka sään suhteen voisi luulla syysloman koittavan. D Olen nukkunut viikolla päikkäreisen muodossa univelkoja pois, enää en usko olevan väsymystä
Nyt ollaan ytimessä. Pohjoismaisen huippugastronomian ytimessä. Nyt todellakin ollaan ytimessä. Millaista on työskennellä yhdessä maailman parhaista ravintoloista
Ooh, sunnuntai. Kyllä oli eilen menoa ja meininkiä. Hienosti meni ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat ja sekä sankareilla että muilla juhlijoilla näytti olevan erittäin hauskaa
Ravintolapäivän ytimessä on yhdessä tekeminen, nauttiminen ja ilonpito. ”Ravintolapäivä on toukokuussa 2011 alkunsa saanut yhden päivän kulinaarinen karnevaali ruoka- ja kaupunkikulttuurin puolesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.