Ruokaohje: Hapankaali-papu -keitto
LukanLusikassa ruokablogi
LukanLusikassa ruokablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Raaka-aineet
  • 300 g Rasilaisen valkosipulihapankaalia
  • 8 dl vettä
  • noin yksi purkki ruskeita papuja (vedessä)
  • 2 isoa sipulia
  • 4 valkosipulia 1 dl kuivattuja suppilovahveroita
  • oliiviöljyä
  • 1 kanaliemikuutio 0.5 kasviliemikuutio
  • soijakastiketta loraus
  • Aroi Thai valkosipulichilikastiketta reilu loraus (tai tomaattikastiketta)
  • sipulijauhetta hyppysellinen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.