Ruokavieras ja hedelmäinen fetasalaatti
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 viipaletta Porokylän leipomon Kartanon ruisvuokaleipää
  • 2 rkl (luomu) ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 pieni keltainen (luomu) paprika
  • 2-3 nektariinia
  • 1 prk (200 g) (luomu) fetajuustokuutioita
  • 1 ruukku (luomu)jääsalaattia
  • 200 g tummia viinirypäleitä Kastike:
  • 2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1/2-1 rkl (luomu) juoksevaa hunajaa
  • 1 dl (luomu) cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl (luomu) ruohosipulisilppua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.