Ruskeakastike on meillä ollut aina melkolailla perushuttua, mutta sen jälkeen kun vatsani alkoi oireilla, eipä sitä enää pahemmin ruokapöydästä löytynyt
Mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi kastike tarvittaessa. Ruskea kastike sopii lihapullien, pihvien, kyljysten ja makkaran kastikkeesi sekä sianliha-, makkara- ja jauhelihakastikkeen pohjaksi
RUSKEAKASTIKE. Meidän suosikkiruokiin kuuluu kyllä lihapullat ihan perus ruskeakstikkeella. naam. ). Lihapullaohje löytyy täältä monestakin kohtaa ja tälläkertaa paistoin pullat uunissa
Ruskeakastike. [ap_spacing spacing_height=”10px”]. Nyt teki mieli valmistaa “suomalaista” kotiruokaa. Olin aamulla ottanut sulamaan reilun kilon naudanpaahtopaistia, jonka olin ennen pakastamista kuutioinut valmiiksi patapaloiksi
Lisukkeeksi sopii perinteinen perunasose sekä ruskeakastike. Sain käsiini vastajauhettua hevosen paistijauhelihaa, josta päätin kokeeksi pyörittää lihapullia
Ruskeakastike. Näin sinulla on perus ruskeakastike minkä voit jalostaa esim lisäämällä nakkeja (nakkikastike) tai ruskistettuja naudan lihan paloja (niitä kyllä pitää keitää hijaan tunnin mutta ei ruskeakastike siitä huonone) ja ruskistettua jauhelihaa (jauhelihakastike)
Lisukkeeksi oli ruskeakastiketta, puolukkahilloa, espanjalaisia varhaisperunoita sekä kasviksia. Tänään valmistin päivälliseksi soijarouheesta pihvejä, jotka saivat vielä lisämakua porkkanasta
Sisäfilee, pippurikermaperunat & ruskeakastike. Moi. Viime perjantaina koitti töistä vapaus ja illalla oli tiedossa ihana tyttöjenilta mun ystävän luona Kotkansaarella
Hei tyypit. Ihan hirmu monet on toivoneet multa postausta koskien mun syömisiä ja niinpä kirjailin viiden päivän ajalta tänne blogiin kaiken, mitä suuhuni laitoin
”Selkeä” liharuoka, ei mitään erikoista, paisti ok, mutta ei sitkeää tai punaista, liha ei muutenkaan saisi olla sitkeää tai epämääräistä (jänteistä), ei juurikaan kasviksia, sipulit ihan pieneksi jos niitä haluaa käyttää, ei liikaa mausteita, ”perus ruskeakastike” – siis jotain sellaista, mitä minä en ikinä tee
Kastikkeen tarkkaa alkuperää en tiedä mutta useimmissa vanhan liiton paikoissa, jauhelihakastike on ollut perinteisesti kermainen ruskeakastike jossa on ollut joukossa paistettua jauhelihaa
Kastikkeeseen laitoin myös muutossa löytyneen purkinjämän ruskeakastikejauhetta, joka onkin ihan näppärä tuote silloin, kun ei huvita rueta tekemään aitoa ruskeakastiketta jauhoista ruskistamalla
Valmista kastikeeksi ruskeakastike perusohjeen 2 mukaan ja mausta se pippurilla, suolalla ja vaikkapa ketsupilla tai sinapilla. Valmista lopuksi ruskeakastike perusohjeen 1 ohjeen mukaan pannulle jääneestä rasvasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.