Päivät saat päättää itse ja minulla ne vaihtelevatkin usein eri viikoilla eri päivien kesken. Päivien paikkaa kannattaa kuitenkin hiukan yrittää vaihdella, näin ei homma ala maistua puulta
Raakamantelivoin hinta kaupassa näkyy vaihtelevan noin kahdeksasta eurosta kolmeentoista (. Vaikka aikaa ja kärsivällisyyttä prosessi vaatiikin, on kymppi kahdeltäkymmeneltä minuutilta ihan kelpo liksa
Pari kertaa tehneenä, epäonnistuminen on vaikeaa, mutta hätäilemällä onnistuu. Kokemuksesta voipi sanoa, että lämpö vaihtelee väkisinkin, eli maltilla, hetkellinen kuumuus ei pilaa, mutta liian nopeasti jos yrittää saada valmista niin suottaapi mennä vituiks
Jokainen ravintola on yksilö ja palvelu ja ruoan laatu voivat vaihdella suurestikin. Tällä kertaa suuntasimme Vaasan Amarilloon, oikeastaan siksi että se on ollut meille se "takuuvarma" paikka sen suhteen että ruoka on aina ollut hyvää ja palvelukin on toiminut ilman suurempia kompastuksia
Toinen hyvä vaihtoehto on, varsinkin kun leipä on jo muutaman päivän vanhaa, laittaa se paahtimeen ja voidella kevyesti esimerkiksi maapähkinävoilla, ai että nam nam
Rakastan perunaruokia. Peruna on niin monipuolinen lisuke ja siitä saa loihdittua helpolla hyvää. Peruna on kaikenkukkuraksi edullista, lajikkeita sekä makuja löytyy paljon, ruoanvalmistuksesta riippuen
Tasoita vielä päältä vaikkapa palettiveitsellä. Koristele vaikka kermavaahdolla ja marjoilla. * Huomaa, että mustaherukkasoseen pitää olla huoneenlämpöistä (ei siis kylmää) siinä vaiheessa, kun liivate sekoitetaan siihen
Sallittaneen mennä vielä jouluisilla mauilla tässä vaiheessa vuotta. Aloitetaanpa vegaaninen tammikuu helpolla ja kevyellä ruoalla, joka on jokaiselle jo jollain tapaa tuttu eli sosekeitolla
Leikkaa sopiviksi paloiksi ja pakkaa mukaan evääksi tai syö vaikka heti. Viinirypäleitä ja kuivahedelmiä oli myös naposteltavana ja kaikesta tästä ruokamäärästä yli jäi vain kuivahedelmät
päivää ennen kuorruttamista ja se kovettuu jääkaapissa otat vain ulos sen tarpeeksi ajoissa huoneenlämpöön, tai voit notkistaa sen mikrossa, lämmitä muutaman sekunnin ajan ja sekoita tasaiseksi kunnes kuorrutus on sopivan pehmeää
Suomi-leivonnaisia ei tarvitse säästää vain itsenäisyyspäivään. Vuosi 2017 on merkittävä juhlavuosi meille suomalaisille, kun saamme juhlia 100-vuotiasta Suomenmaata
Vaikka muuten nämä terveellisten kokkausten talkoot ovat olleet vähän jäissä, ja olen koko elokuun ajan päättänyt ryhdistäytyä asian suhteen ainakin pari kertaa viikossa
On hyvä kuitenkin muistaa, että paistoaika vaihtelee hieman uuneittain, joten halutessasi voit paistaa yhden testicookien, jotta löydät varmasti oikean paistoajan
Kari Aihisen eli Kapen (Kaappaus keittiössä) makaronilaatikon ohje on pyörinyt netissä ja pitihän sitä kokeilla kun sain ison keon lapsia kylään pari viikkoa sitten
Vaikkatekovaiheet voivat tuntua oudolle, trust the process. Useasta vaiheesta huolimatta jälkiruoka on helppo tehdä ja lopputulos on jokaisen vaiheen arvioinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.