Nämä eivät ehkä näytä niin näteiltä korvapuusteilta, tai korvapuusteilta ylipäätään. Mutta kunhan taikinaan lisää hieman enemmän jauhoja (pehmeyden kustannuksella) kuin minä lisäsin niin muotokin on siedettävä
Tuli tehtyä sämpylöitä lopuista kaurapuuron jämistä, sekä samalla uunia lämmittäessä sitten pullataikinan puolittain inkkarisokeriin joista tein kahdenlaisia pullaisia
Kohota sämpylöitä liinan alla pellillä noin 30-40 minuuttia. Näihinkin löytyy ohje Pala kakkua kirjasta, tosin ohjetta seurasin vain jauho ja nestemäärän suhteen
Kesti varsin kauan, ennen kuin jaksoin opetella leipomaan gluteenitonta leipää. Löysin siihen vain melko huonoja ohjeita, tai jos ne vaikuttivat hyviltä, niissä oli kauraa
4. 10. vietetään kansallista korvapuustipäivää, joten olisi ollut häpeällistä jättää nämä leipomatta. ) En kuitenkaan halunnut tehdä ihan peruspuusteja, sillä ne jo löytyvätkin TÄÄLTÄ
Nostata sämpylöitä puolisen tuntia, paahtoleipiä vartin pidempään. Paahtoleivät ja hampurilaissämpylät voivat olla muutakin kuin pelkkää vaaleaa vehnää
Elikkä jokunen päivä sitten päätin leipasta ihan perinteisiä sämpylöitä. Jos haluat rapeakuorisia sämpylöitä, älä peitä niitä kohottaessa tai uunista oton jälkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.