Muutama kuukausi sitten oli Leivontafoorumilla haasteena tehdä eri maiden tunnettuja leivonnaisia. Pullahiiri teki Saksalaista juustokakkua ja nyt päätin testata sitä
Saksalainen lämmin perunasalaatti. Tässä tulee pari grilliruokaa juhannusta ajatellen. Minä höpsö tajusin vasta eilen, että niin niin, juhannus on viikon kuluttua
Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
Tämä omenakakku on sitten kolmas ja viimeinen, koska kisa-aikakin päättyy huomenna. Dansukker järjesti kesän ajalle kansallisherkkukisan, johon siis sai osallistua kehittelemällä reseptin ja julkaisemalla reseptin ja kuvan Instagramissa
Eilen tuli leivottua tälläinen sitruunakakku. Tämä on todella herkullista, minäkin joka en yleensä kovasti makeasta piittaa menin ja söin kaksi palaa yhdeltä istumalata ja miehet on sitten pitäneet huolta lopusta kakusta
Kaivelin taannoin yhtä keittömme hyvin täysistä kaapeista ja löysin kaapin perältä pari pientä pakettia semolina-jauhoa, jonka ostin viime kesänä tuolloin kovin sateisesta Amsterdamista
Tämä ohje on uudesta Leivotaan. - lehdestä. Vaikka meillä ei ole tarvetta gluteenittomille leivonnaisille, ajattelin kuitenkin kokeilla taikinaa, jossa ei ole vehnäjauhoja
T. ä. n. p. i. t. l. e. o. a. d. m. y. ö. h. s. v. k. u. U. (. M. r. O. ,. j. ). P. 2. 0. g. D. 1. 3. /. 4. 5. -. 6. J. G. S. f. K. A. L. H. c. V. 7. R. k a
Muutama kuukausi sitten oli Leivontafoorumilla haasteena tehdä eri maiden tunnettuja leivonnaisia. Pullahiiri teki Saksalaista juustokakkua ja nyt päätin testata sitä
Meillä niistä tehtiin ihanaa omenakakkua, hyvin helppoa sellaista. Rakastan niin syksyä. Monet kotimaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan, maku on kohdillaan ja usein vielä hintakin
M. a. h. t. i. p. o. n. s. e. k. ä. y. m. u. d. l. P. ,. r. j. T. O. f. v. H. ). V. L. S. K. A. ö. J. 2. 3. /. 4. 1. 6. 0. g. -. 5. ". N. b. ) l. d l. t l
SAKSALAINEN MANTELIKAKKU nykykielellä. SAKSALAINEN MANTELIKAKKU vuodelta 1909. Anna Hildan aikainen kakkupohja on tarkoitettu syötäväksi sellaisenaan, ja suutuntuma onkin mukava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.