Jostakin syystä olen ajatellut, että sitä saa vain ravintoloista (ja tietenkin Koreasta). Alla sama ohje suomeksi ja metriseen järjestelmään käännettynä
netissä hauskaan videoon missä maustettujaperunansiivuja ladottiin muffinivuokaan,. paistettiin uunissa ja näin syntyi hauskannäköinen tornimainen lisuke
Olin tässä taannoin pienellä Pohjanmaan reissulla, kun sain viestin Jonnalta, joka kysyi, että voiko minun kokemukseni mukaan haudutuspadassa tehdä kaalilaatikkoa
Nyt paistoin lisukkeeksi pannussa höystön lehtikaalista, kesäkaalista, siitakesienistä ja sipulista. Lisäkostutusta annokseen toi puolestaan korianteriöljy, joka on tänä kesänä maustanut keittiössäni niin grillattuja porkkanoita kuin lohtakin
Rakastan sushia ja olen ahkerasti ravannut Tampereen sushi-rafloissa. Sushi on kuitenkin melko tyyristä ja välillä on vaikea perustella itselleen, miksi maksan näin paljon ruoasta, joka on suurimmaksi osaksi pelkkää riisiä
Tuo juhla-ja pitopöytien ehdoton number one. Arvostan kommenttejanne suuresti. No, mutta se mikä on selvää, niin tyylejä paahtopaistin valmistuksessa on monia ja tämä on minun tyylini
Jos laitat retikkaa, lanttua ja palsternakkaa, niin huomioi keittoaika. Olen Karppaajan "Valkosipuliperunat" Retikasta reseptin jälkeen intoutunut kokeilemaan retikkaa monessa muussakin ruuanlaitossa esim kiusauksissa
Karppaajan "valkosipuliperunoiden" toinen tuleminen. Karppaajan valkosipuliperunat retikasta on yksi suosituimpia reseptejäni ja saavuttanut suosionsa vähähiilihydraattisissa ruokapöydissä
Kauneus ja terveys kuuluvat yhteen, ja sikäli pidän itseni myös kauneusbloggarina, vaikka ns. Tässä muutamia ruokia, jotka tukevat suoliston hyvää bakteerikantaa, ja joita kannattaa syödä ainakin antibioottikuurien jälkeen, mikrobilääkkeet kun tuhoavat hyviäkin bakteereja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.