Kotimainen kesäkurpitsa on nyt tosi edullista, hyvä laatuista, ja sitä on runsaasti saatavilla. Yritys lisätä perheen kasvisruokien syöntiä on saanut minut etsimään ja kokeilemaan paitsi uusia raaka-aineita myös uusia tapoja käyttää tuttuja kasviksia
Parasta parsassa on sen rapsahtava rakanne. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
E. n. m. e. i. a. u. t. k. o. r. v. s. ,. y. ä. l. ö. M. h. p. N. j. -. K. J. Y. d. D. P. A. U. H. L. I. T. O. 1. 7. 0. g. 2. 3. 6. /. 4. c. 5. R. (. ). t l. d l
Ajatuksilla on tapana kiertää samoja ratoja. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.