Meillä oli perunoiden lisäksi kaapissa savukalaa ja salaattiaineksia, kaupassa hairahduin vielä pitkästä, pitkästä aikaa leipäjuustoon ja arki-illan tuhti savukalasalaatti valkosipuliperunoilla oli syntynyt
Perinteisestihän savukalasalaattiin taidetaan laittaa majoneesipohja, mutta minä päätin maustaa perunat paahdetulla valkosipulilla ja pinjansiemenillä, ja heittää joukkoon aurinkokuivattua tomaattia ja kevätsipulia
Meidän suvussa koitti sultsinoiden aika, kun isotäti sai miniän Itä-Suomesta. Nyt näillä karjalaisen ruokaperinteen helmillä herkuttelee jo neljäs sukupolvi ja piirakat ovat sukujuhlien himoittu herkku
Ironista kyllä, viime viikkoisesta Rakas, sinusta on tullut pullukka -jaksosta lähtien minun on tehnyt älyttömästi mieli savukalasalaattia, joten tänään pastamössön loputtua oli otollinen ajankohta pyöräyttää sellainen
savukalasalaattiin. Tällä ohjeella valmistat savukala-, broileri- tai kikhernesalaatin. 1. Huuhtele ja valuta salaatit, suikaloi jäävuorisalaatti, sulata maissi, pese ja pilko omenat
Paloittele kala ja viipaloi tomaatit. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Lado tarjoiluvadille salaattipedin päälle kerroksittain kalapaloja, tomaattiviipaleita ja hienonnettua ruohosipulia
1. Paloittele kala ja poista ruodot. 2. Revi osa salaatista laakealle vadille pediksi. 3. Puolita kirsikkatomaatit, lohko kananmunat 4 osaan pitkittäin, viipaloi sipulit ja retiisit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.