Tuli sitten vihdoinkin kokeiltua vähähiilarisen ja jauhottoman pastan tekoa. Facebookin vinkistä löytyi resepti siihen Hieman tuunasin reseptiä ja lisäsin siihen ripauksen suolaa ja kaunis vihreä väri tulee Spirulina-jauheesta, joka ei kuitenkaan anna liikaa makua pastaan
Kyllähän sitä keskivertosuomalainen kerran vuodessa nauttii sinappihunnutetun kinkun, lasimestarin sillin ja imelletyn perunalaatikon mättämisestä (ja jos ei, niin ei ainakaan sitä myönnä)
Yksi niistä oli simppeli, mutta varsin maukas savulohipasta. Savulohipasta. Tarjoa savulohipasta heti. Viime päivinä en juuri ole koneen ääressä ehtinyt istumaan, sillä äitini oli meillä pitkästä aikaa kylässä
Tämä on niin helppo, että tästä ei voi ruuanlaitto helpommaksi mennä. Jostain netin syövereistä olen tämänkin ohjeen joskus löytänyt ja muutamia kertoja on tullut tätä tehtyä
SAVULOHIPASTA. Mitä tänään syötäisiin. Erittäin yleinen lause mun suusta kuultuna. Kyllästyn helposti arkiruokiin enkä jaksa syödä samaa sapuskaa montaa päivää putkeen
Savulohipasta. Ensimmäisenä savulohipasta, jota minun oli tarkoitus tehdä jo viime kirjoitusta varten. On päässyt hurahtamaan kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä, joten esittelen hyvitykseksi kaksi ruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.