Tällä kertaa minulla on täällä blogissa "vieras", eli resepti ei ole italialainen. Resepti ansaitsi paikan täällä blogissa, vaikkei italialainen olekaan, koska minusta on niin jännä huomata, miten italialaisten oma, rakas pasta muuntuu eri maiden keittiössä kyseisen maan ruokakulttuurin mukaiseksi, maan asukkaiden makutottumuksia miellyttäväksi ruuaksi
Törmäsin netissä tälläiseen leivokseen ja videoon. Tämä resepti on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Voit käyttää omaa pullareseptiä pohjana tai kokeilla vaikkapa tällä
Kokoa kakun seuraava kerros, kostuta ja levitä pohjalle hilloa sekä kermavaahtoseosta. Suomalainen Ruokaloki täytti juuri vuoden ja täytyyhän synttäreiden kunniaksi toki leipoa kakku
Muutama viikko sitten virkkasin kivan tähden Esmeraldan blogissa olevan ohjeen mukaan. Ehkä ensi jouluna paketoin viemiset sukulaisille nättiin pakettiin ja koristeeksi pieni tähti
Siksi, koska ne edustavat monelle hankalaa ruokaa, sekä niiden tulisi nauttia suuremmasta suosiosta. Ensinnäkin pahoittelen syvästi näin pitkään jatkunutta hiljaisuutta blogirintamalla
Lisää hunaja, kaurahiutaleet ja jauhot, sekä lopuksi öljy. Eilinen luukku löytyy Pienen pojan elämää-blogista ja huomenna Eliza does Oz-blogissa jouluisia tunnelmia Australiasta
Ostettiin syksypuolella sähkösavustin ja se on ollut varsin hyvä hankinta. Sillä saa tehtyä todella maukasta kalaa, joka on kuulemma esikoisenkin lemppariruokaa
Edellispäivältä jäi savulohta yli, joten tein lopusta salaatin. Lisänä tässä on jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua ja Aurajuustoa, eli aika lailla samanlainen salaatti kuin aina ennenkin
Nyt päästiin asiaan. Ajattelin, että ensimmäisen reseptin on hyvä olla sellainen, joka pönkittää vasta-aloittaneen leivontabloggaajan itsetuntoa ja uskottavuutta
T. ä. m. o. n. s. i. t. e. l. a. k. v. u. d. ,. j. r. -. A. p. h. y. K. ö. J. B. g. N. (. ). S. H. P. U. w. b. L. 2. 0. 4. V. M. 1. 7. 5. 3. R. W. O. E. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.