Olen aina pitänyt perinteisestä hirvikäristyksestä poronkäristystä enemmän. Sitruunainen hirvipata. Tämä postaus voisi olla myös nimeltään Asioita, joita haluan sanoa hirvestä
Yhtenä iltana söimme lampaan sisäfileitä, toisena poronkäristystä ja kolmantena wieninleikkeitä. Meillä kävi kotona sellainen vahinko, että joku oli vetänyt epähuomiossa pakkasen töpselin irti
Lopputulos on upean lempeää ja niin rakenteeltaan kuin maultaan jopa poronkäristystä muistuttava, että uskallan väittää tämän kelpaavan myös lammasta muuten karsastavalle
2kg poronkäristystä. 2kg poronkäristystä. Nyt herkutellaan käristyksellä. Tämä resepti on taatusti maailman paras ainakin minun mielestäni, se on isän arkistoista
2 pkt pakastettua poronkäristystä à 240 g. 1. Hienonna sipuli. Paista poronkäristys ja sipuli. Poronkäristyksen pitää saada väriä, mutta älä paista sitä kovaksi ja rapeaksi
Mureaa poronkäristystä ja kermaisen pehmeää muussia, karpalosurvosta ja suolakurkkua - nam. Yksittäisestä ruokahimosta pitkäaikaisimmin viime aikoina on vaivannut poronkäristyshimo ja lopulta kauppareissulla muistin ostaa pienen käristyslihapakkauksenkin
Hassu sattuma on, että maistoin poronkäristystä ensimmäisen kerran ulkomailla. Lisää pari kourallista jäisiä karpaloita suoraan pakkasesta kastikkeeseen sulamaan ja lämpiämään, jollet tarjoile poronkäristystä puolukkasurvoksen kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.