Kakkupohja. korppujauhoja (vuokaan). vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. lisää leivinjauhevehnäjauhoihinja lisää jauhot sitten varovasti muna-sokeri vaahtoon, mutta kuitenkin niin että jauhot on kunnolla sekoitettu
Eilen oli Indiedays Blog Awards juhlat ja Blogger's Inspiration Day. Uuniomena Kookos-Mousse. Täytyy sanoa että minulla oli ihan äärettömän mukava päivä, ja siitä kiitos ihanille seuralaisilleni
Edes sateinen lokakuun perjantaiaamu ei saa mun tunnelmaa latistettua sillä onhan edessä perjantaija viikonloppu vailla mitään sen kummempia suunnitelmia, ihan parasta
Pohja. voita jakorppujauhoja vuokaan. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. lisää leivinjauhevehnäjauhoihinja lisää jauhot sitten varovasti muna-sokeri vaahtoon, mutta kuitenkin niin että jauhot on kunnolla sekoitettu
Eli kakku jossa on sokerikakkupohja, kuivakakkupohja murskattuna, puolukkavaniljamousse, sokerikuorrutepäällinen jonka päällä on suklaakakku suklaapuolukkamoussella ja kaikki on kuorrutettu suklaaganchella
Mango-banaani mousse on herkullinen ja nopea jälkiruoka joka maistuu perheen pienemmillekin. Cashew-pähkinät tuovat annokseen kermaisuutta ja hyviä rasvoja
aitoa hienojakoista merisuolaa. kardemummaa jauheena. Pilko avokado ja banaani kulhoon. Lisää sula kookosöljy, raakakaakaojauhe sekä suola ja kardemumma sekaan
Vaahdota sitten kuohukerma ja vatkaa sekaan kinuskikastiketta ½ purkillista tai haluamasi määrä. Purista liivatelehdestä ylimääräinen vesi pois ja sekoita se hyvin kuumaan kahviin
Olen joskus viisi tai kuusi vuotta sitten ostanut kivan kirjan "Ranskattaret eivät liho". Mireille Guiliano on mainio kirjoittajaja siinä tarinoiden ohessa hän antaa myös hyviä ja järkeviä ruokaohjeita
Moussakan olen onnistuneesti valmistanut jo vuosia Pastanjauhannan reseptillä. Lihansyöntiaikoina tuli hankittua tätä ihanuutta varten jopa lampaanjauhelihaa, mutta nyt uuden ruokavalion myötä lampainen versio muuttui soijarouhelaatikoksi
Tein kakkuun myös pienemmän keksipohjanja ganachen valmistin vähän eri mittasuhteilla. Päälle pursotin vielä suklaa Baileys kermaa, jota olen käyttänyt aikaisemminkin mutakakun ja kuppikakkujen päällä
Pidän eniten tällaisesta naked cake koristelutyylistä, jossa kakun reunat jäävät paljaiksi. Koristelu, joka näyttää vähän puolitiehen jätetyltä, on näyttävä, minimalistinen ja kaunis
H. e. i. p. M. a. t. o. s. u. k. l. m. v. n. h. r. ö. d. ä. j. T. y. ,. O. 5. 2. 3. 0. g. ½. (. ). 1. 7. /. S. -. 4. c. L. V. K. 6. 8. I. N. A. J. D. - l. d l
No niin, nyt tuli kehuttua ummet ja lammet, mutta mikäli olisin saanut tämän annoksen ravintolassa, ja olisin ruokakriitikko, niin näillä sanoilla kuvailisin annosta
Kakku on ihanan raikas ja keveä, sopii varmasti kesän juhliin. Kakkupohja on sama kuin aikaisemmin tekemässäni mansikkarahkakakussa ja ohje on Yhteishyvän
(in English below) Kananmunien syönti kohtuudessa edistää hyvinvointiamme, erityisesti luomukananmunien, mutta jos olet vegaani tai sekaruoan syöjä, joka haluaa lisätä kasviproteiinien saantia, niin kikhernejauhoista valmistettu vegaaninen "munakas" on yksi helppo, terveellinen ja erittäin maistuva ratkaisu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.