300 g savustettua lohta viipaleina. 300 g savustettua lohta. Pitkästä aikaa sekoitin ateriasalaatin. Olen aikaisemminkin jo kertonut, että salaatit ovat
Valmista ensin lisäkkeet. Tee sienikastike jäljempänä olevan ohjeen mukaan. Keitä perunat. Hauduta kasvissuikaleita hetki valkoviinin ja voin seoksessa
Savusta sorsan rintafileitä savustuspöntössä kolme minuuttia. Mausta rinnat suolalla ja pippurilla. Paista paistinpannulla nahka rapeaksi ja paista vielä lihapuolta hetki
Jonkun aikaa to do-listalla ollut keittiökokeilu suoritettu onnistuneesti. Kun kokonainen kananpoika oli sopivasti tarjouksessa lähikaupassa, päätin kokeilla, miten se onnistuu sähkösavustimessa tehtynä
400 g savustettua poron sisäpaistia. 1. Punaviinikastike. Kuori sipuli ja porkkana ja pieni ne karkeasti. Sulata 1 dl sokerista paksupohjaisessa kasarissa pähkinänruskeaksi
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Kuumenna 6 dl kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi, lisää linssit ja fenkolisilppu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.