Niin kuin minulla on usein tapana, alan tehdä ruokaa vasta sitten kun on jo kauhea nälkä. Silloin ei todellakaan tule mieleen ruveta selailemaan keittokirjoja, vaan ottaa vaan kaapista mitä löytyy ja tekee ruokaa
Kaupunkilainen keskikesä yllätti tänä vuonna erittäin positiivisesti. Se yllätti itse asiassa niin positiivisesti etten ole vieläkään täysin toipunut… Itse tehtyjen kukkaseppeleiden rippeitä löytyy vieläkin lattialta ja karaoken tai juhannustanssien aikana kertyneet mysteerimustelmat jomottavat vieläkin mitä ihmeellisimmissä osissa vartaloa
S. ö. i. n. v. m. e. k. s. t. r. y. a. l. o. h. D. u. b. p. ä. J. M. ,. d. N. j. T. 1. 3. R. 2. c. V. L. A. 6. 0. g. f. -. H. K. ½. P. d l. c m. k p. r k
Marinadi antaa grillattuun loheen mukavan maun. Rasvaisen kalan lisäkkeenä maistuu raikas kurkkusalsa. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi lohipalojen päälle
K. a. l. r. u. o. k. n. s. i. t. e. h. S. d. m. y. ö. v. p. ,. ä. j. I. ). M. H. (. G. -. T. J. P. g. B. L. V. O. 6. 1. 2. f. b. 5. 0. 8. 3. R. A. 7. N. ) l. k g
Lisää lohta. kaupassa oli tarjouksessa kokonainen norjalainen lohi, joten siitähän riitti kahteen erilaiseen ruokaan (+pää ja ruodot liemeksi kolmanteen)
From Äijäruokaa. Lohi thaityyliin. Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.