Meilläkin grillataan vaikkei grilliä olekaan. Tai on taloyhtiöllä yhteiskäytössä varsin päteveä hiilipallo, mutta ei aina jaksa lähtee tuohon pihalle hiiliä poltteleen
Maapähkinäkastike, broilerivartaat, ugali. Broilerivartaat. Suomessa hankalampi valmistaa afrikkalaistyyppistä ruokaa, kun raaka-aineet ovat niin eriä täällä pohjolassa
Jääkaapissa oli sunnuntaina vaikka mitä hyvää, mutta omat ideat tuntuivat ihan tyhmiltä. Päätinkin hyödyntää kekseliäitä kanssabloggaajia, ja tehdä blogiresepti-illallisen
Leikkaa fileet 2 osaan, noin 15 cm. n paloiksi. Leikkaa palat pituussuunnassa sentin paksuisiksi viipaleiksi (yhdestä saat 4 noin 4 cm leveää viipaletta)
Broilerivartaat ja satay-kastike. Satay-kastike on ollut to do -listallani jo ties kunka kauan ja tähtien asennon ollessa oikea, se pääsi vihdoin pöytäämme
Joka kesä työpaikkani järjestää kesäjuhlat, niin tänäkin vuonna, juhlapäivä oli perjantaina. Perinteisesti olemme omalla työporukalla pitäneet etkoja ennen virallista juhlaa ja tänä vuonna minä lupasin pitää etkot täällä omassa kotonani
Itämaisen keittiön pyttipannu, paistettu riisi on hyvin valmistettuna todellista herkkua. Perusraaka-aineena on keitetty riisi, eilinen tai parin päivän takaa
Muovaile vedellä kostutetuin käsin taikinasta kahdeksan tankoa. Työnnä jokaisen tangon sisään grillitikku ja nosta ne leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle
Paista broilerirullaa grillissä noin 5 minuuttia jokaiselta sivulta. Käännä broilerirullaa aina myötäpäivään, niin jokainen neljästä sivusta tulee varmasti kypsennettyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.