Lehdet ja keittokirjat ovat pullollaan ihania uusia leivontaohjeita, mutta loppuviimein kahvipöydän parhaimmistoon kuuluvat perinteiset herkut jotka maistuvat vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Totesin äidilleni, että siitä on useampi vuosi, kun olen viimeksi kyseistä ruokaa maistanut
Tämä resepti on yksi luottoresepteistäni silloin, kun kaivataan ruokaa heti kovaan nälkään. Pidän ajatuksesta että samaa viiniä, jota käytän ruokaa valmistaessa, juon ruokailun yhteydessä
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Totesin äidilleni, että siitä on useampi vuosi, kun olen viimeksi kyseistä ruokaa maistanut
Tällä reseptillä lihapiirakkaa tulee pellillinen ja ainakin meillä siitä riitti moneksi päiväksi. Erinomainen versio lihapiirakasta on myös blogissa aiemmin julkaistu Talkoopiirakka, johon lisäsin kaalia ja smetanaa, lopputulos oli herkullinen
Pitkästä aikaa tein tiikerikakkua, joka on yksi vanhoista klassisista kuivakakuista. Inspiraation tähän sain vähän epäonnistuneen kuivakakkukokeilun jälkeen
Aamupalan jälkeen hyödynsin viikonvanhan piimän tähän piimäpiirakkaan sekä piimäkakkuun ja lounaaksi vielä pyöräytin tomaattiriisin parin päivän takaisista ylijäämäriiseistä (kahdesta viimeisestä lisää myöhemmin)
Jos lihamies alkaa kikuttelemaan ettei heru, niin pyytää sitten kunnon kyljyksiä tilalle. Voih, yli viikon hiljaisuus blogissa mutta hiljainen on ollut blogin pitäjäkin
S. a. i. r. s. l. o. m. k. y. v. e. n. t. ä. j. h. K. u. d. 1. 9. 6. 3. A. O. L. H. ". M. (. G. ). T. P. ö. -. ,. p. 8. Ä. I. J. N. R. Y. E. 2. /. 0. 5. g. V. 4. D. à. ´. c. F. b. d l. t l
Välillä vanhassa vara parempi, niin tälläkin kertaa Toscapiirakan kohdalla. En raaskinut pikkuisia heittää menemään, ja pakkaseen aiemmin leivotut kääretortut olivat kadonneet mystisesti jonnekin, niin mikäpä parempaa kuin toteuttaa alkukantaisia vaistojaan ja tarttua vispilän varteen
Tällä kertaa kerron kuinka teen savuchiliä tai pikemminkin kuinka savustan chiliä. Chilin savustamiseen on periaatteessa kaksi tapaa, kylmä- ja lämminsavustus
T. ä. h. n. k. o. a. i. s. u. t. e. r. v. 5. -. 6. 0. g. d. 1. %. l. j. (. ". p. ,. m. ). b. c. 3. y. 4. K. N. O. M. U. x. F. J. R. ö. S. A. 7. P. L. Y. V. E
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.