Tämä maukas ja kermaisa semifreddo syntyy zabaglione-kastikkeesta, marengista ja kermavaahdosta. Olen kyllä tiennyt sen jo pitkään ja olen luonnollisesti laskenut myös itseni sinne typerien riveihin
Vaniljainensemifreddo (n. Kiehauta mustikat ja sokeri kattilassa. Kaada semifreddo kannelliseen astiaan, ja laita pakkaseen tekeytymään esimerkiksi yön yli
K. i. r. p. e. ä. n. m. a. k. u. s. t. h. o. g. j. O. l. v. d. y. V. J. ,. M. 1. ½. 2. F. S. L. T. 3. A. 5. -. 0. B. c. b. f. /. I. '. w. P. W. z. g. d l
Semifreddo on italiaa ja tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Passionhedelmän maku on ihanan voimakas ja hedelmäliha värjää luonnollisesti massan kauniin keltaiseksi
Olen brunssille yleensä tehnyt sämpylöitä, pekonia, munakokkelia, paahdettuja kasviksia, kotitekoista mysliä, jogurttia, marjasalaattiaja mitä nyt muuta on mieleen juolahtanut
Kärki)Herkullinen ohje löytyi Glorian Ruoka- ja Viini -lehdestä. Semifreddon kuuluu siis olla vielä osittain sulaa, eli tätä ei voi tehdä kovinkaan paljon etukäteen
Semifreddo. kerma tai / ja maito, keltuainen, sokeri, makuaine. Kerman voi keittää maidon kanssa tai vatkata vaahdoksi ja sekoittaa "vaniljakastikkeeseen"
Semifreddo on toinen kohtuu helppo jäädyke, jossa ei tarvitse lämmittää seosta vesihauteessa. Kuten jo kymmenet muut bloggaajat, inspiroiduin myös Pullahiiren ideasta tehdä helppoa jäätelöä kondensoidusta maidosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.