-. -. O. l. t. i. n. v. a. h. g. o. s. e. u. r. b. j. k. ä. d. N. m. ,. y. ö. Y. p. V. T. E. U. S. B. f. 3. 5. 1. /. 2. 0. 7. L. (. ). A. P. *. J. 4. R. K. d l. t l. t i
Tilaisuuksissa opetetaan perusasioita sekä porsaan- että naudanlihan käsittelystä ja valmistuksesta. – Lihakoulussa kerrotaan myös uusimmista liha-alan trendeistä, joista yksi selkeä on hitaasti kypsennettävien ruhonosien arvostuksen kasvu
Saan ne yleensä nujerrettua heti alkuunsa muutamalla ruoka-aineella. Täällä meinaa flunssa puskea päälle, aivastuttaa ja niiskututtaa, puuh =/ Harvoin sairastan flunssaa pidempään
Vuojärvi painottaa, että laadukas raaka-aine on tartarin tekemisessä kaikki kaikessa. – Tartar-liha kannattaa ostaa esimerkiksi kauppahallista tai palvelutiskiltä
Appelsiineja & Hunajaa -blogin Yaelian valmisti inkiväärijuoman tehosekoittimessa surauttamalla ja häneltä löysin myös linkin inkiväärijuomien maailmaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.