Kuinkakohan moni teistä yllättyi, että taas postaus käsittelee puuroa. Veikkaan ettei yksikään. Minkäs sille voi, että iso osa resepti-ideoistani koskee erilaisia puurovariaatioita
Kesälomareissulla Kreikan Kefaloniassa söin parasta ikinä maistamaani stifadoa. Padassa käytettävä liha mitä ilmeisemmin vaihtelee paikan tai saaren mukaan, se voi olla naudanlihaa, jänistä tai lammasta, mutta Kefalonian stifadot oli lähes joka tavernassa tehty vasikasta
Maailman maittavin ja yksinkertaisin kasvissosekeitto antaa virtaa lenkkipolulle. Tahtoo juoksemaan. Nyt on viikko mennyt ilman minkäänlaista urheilua, hei hei vain park runnit, pitkät lenkit ja kyykkyhaasteet
Monet mieltävät bearnaisekastikkeen hankalaksi valmistaa. Tuo on muuten ihan puppua. Suosittelen kokeilemaan edes kerran valmistusta ihan alusta loppuun itse
Jaa tämä kirjoitus ⤵. Viime viikolla mun kroppa kaipasi lepoa, puhdistusta ja energiaa. Kaksi viikkoa kuumassa ilmastossa mausteisia ruokia nauttien onnistui nimittäin kohottamaan mun pittaa siihen malliin, että tutut (ja ne kaikista pahimmat) pittaoireilut alkoi nostaa taas päätään
Tämä ruokakirja jää kovaan käyttöön (on yksi viime vuoden parhaista niin silmille, sielulle kuin vatsallekin) ja sitä suosittelen ihan jokaiselle maailman eri keittiöistä ja erikoisemmistakin yhdistelmistä kiinnostuneille ruokaharrastelijoille
Pistetääs tähän väliin kuumaa postausta kurpitsakeitosta. Koska kyseinen keitto on emännän tämän viikon pääruoka ja, koska se on odotellut vuoroaan jo helmikuusta lähtien
Onkin vierähtänyt näemmä paljon aikaa siitä, kun viimeiksi pastasta kirjoittelin. Pastahan on sinänsä simppeli ja suosittu ruoka, mutta onko TAJUTTOMAN maukkaan pastan teko nyt aivan niin helppoa
Luin joku aika sitten yhdestä Aurinkorannikolla ilmestyvästä viikottaisesta englanninkielisestä sanomalehdestä, että venäläiset ovat nykyään jo toiseksi suurin ulkomaalaistaustainen asukasryhmä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.