Pitkästä aikaa tein risoton. Ruuanvalinta oli oikeastaan pakon sanelema juttu. Tulimme eilen kotiin Helsinginreissulta niin myöhään, että kaupat olivat jo kiinni
Leikkaa filee kalvottomaksi ja viipaloi puolen sentin vahvuisiksi paloiksi. Kookkaasta ulkofileepalasta kannattaa käyttää tähän ruokaan fileen ohuempi, rosoinen pää ja jättää kookkaampi osa toisenlaiseen käyttöön
V. i. m. e. s. t. v. k. o. a. l. ö. d. n. u. h. P. ä. j. p. r. y. ,. M. R. -. A. O. f. E. J. è. B. g. c. H. K. L. (. ). N. S. b. 1. 4. 2. 0. 5. U. I. T. w. z. F. '. q. W. D. x. C. k g. m l
Juhliin ei tarvita kuin samppanjaa. Tämä totuus pitää paikkansa, mutta vielä paremmat juhlat saadaan valmistamalla kuohujuoman kaveriksi herkullinen ja höyryävä annos simpukoita
Voi sitä riemua, kun kutsuin perheen ruokapöydän ääreen syömään. Ruokana nimittäin oli simpukoita ja katkarapuja riisipedillä ja vieläpä meidän ruokapöydässä ensimmäistä kertaa
Paras sienikausi on jo takana päin, mutta vielä on mahdollista löytää tuoreita suppilovahveroita tähän hieman erikoisempaan risottoon, jonka autenttisuutta olemme monesti pohtineet
Risoton riisi valmistuu todella vaivattomasti parsa- ja kukkakaalin kukinnoista. Kuten perinteiseen risottoon, parsakaali-kukkisrisottoon sopivat sienet erinomaisesti
Sienirisottoa meillä syödään säännöllisesti, syksyllä useammin sieni kauden ollessa parhaimmillaan, mutta kuivatuista sienistä tehty risotto maistuu läpi vuoden
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.