Silakat kiinalaisittain ja wokatut mungpavut
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g silakkafileitä
  • 1 rkl sakea
  • 2 tl soijakastiketta
  • 1,5 tl hienonnettua inkivääriä
  • 0,5 tl paahdettua seesamöljyä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kevätsipuli ohuina suikaleina
  • 1,5 rkl inkivääriä raastettuna
  • ripaus vastajauhettua mustapippuria
  • 300 g kiinankaalta suikaleina (yksi keskikokoinen kaali)
  • 150 g mungpavun ituja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl riisietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 tl
  • paahdettua seesamöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.