V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja. Originaaliohjeen on Itämainen keittiö -kirjasta löytänyt Muista syödä välillä -blogin Rommirusina
Tarjoa silakat perunasoseen tai juuressoseen ja kasvisraasteiden kanssa. Kasta fileet jauheeseen (kostuta ensin maidossa, jos jauhe ei muuten tartu kunnolla)
Perkaa silakat, huuhtele ja valuta huolellisesti. ne kuulemma saattavat nostaa huonon kolesterolin osuutta kokonaiskolesterolista ja suurentaa paastoveren sokeripitoisuutta
Leikkaa fileistä selkäruoto pois, mausta kalat sisältä limemehulla, suolalla ja pippurilla. Ota kalat öljystä ja laita talouspaperille vuokaan, jonka laitat uuniin
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laajaja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.