Tämä viikonloppuherkku sai innoituksen muutaman vuoden takaiselta Italian matkalta, kun vierailimme yhden Italian tunnetuimman, ja viljelyalaltaan suurimman Amarone- tuottajan Tommasin omistamassa Villa Quarantassa
Edellisestä pihvi-illastamme ei ole kovin kauaa, mutta sen menestyksen innoittamana sekä hyvän näköisten raaka-aineiden houkuttelemana sillä linjalla jatkettiin viime perjantainakin
perjantaina alkuiltapäivästä ja suuntasimmekin ystäväni Siljan kanssa. Avokaadotahna on Siljan kehittämä quacamole-tyyppinen tahna ja sain luvan julkaista reseptin blogissa, eli tässäpä se
Tätä piirakkaa on tituleerattu jopa yhdeksi maailman parhaimmista piirakoista. Ohje on Hans Välimäen suosittelema ja on alunperin ruotsalaiselta huippukokilta Stefan Karlssonilta lähtöisin
Tämän piirakan alkuperäisen ohjeen sain työkaveriltani. Maistaessani hänen leipomustaan, olivat maut todella kohdallaan, joten täytyihän sitä nyt itsekin kokeilla hieman soveltaen
Tätä kakkua voisi sanoa perinteiseksi suklaakakuksi. Alun perin ajatuksenani oli kokeilla virallista Sacher-kakkua, mutta päädyin kuitenkin tekemään tällaisen oman kyhäelmän
Tällä kertaa tein ihan "oikeaa" omenapiirakkaa, sellaista uunissa paistettua. Oli nimittäin niin hyvää ja mehevää piirakkaa se, mitä tarjoilimme alkuviikosta Joensuun Vegaaniliiton järjestämässä maistatustilaisuudessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.