Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Se sopii hyvin myös antamaan makua broilerille ja kalalle, leipiin, pizzoihin ja piirakoihin
Itse tehty kebab on aivan loistavaa ruokaa illanistujaisiin. Monasti kebabin tekoon minut innoittaa juurikin ylipääsemätön jauhelihatarjousja sellaiseen törmäsin tuossa ennen joulua
Tätä herkullista näkkileipää maistoin työkaverin tekemänä viime vuonna ja pyysin heti ohjeen. Vasta nyt kuitenkin sain sitä tehdyksi ja onhan tämä vaan niin hyvää, että pääsee meille ihan vakkariohjeeksi
Olen viime aikoina tykästynyt tekemään itse erilaisia kastikkeita, mausteseoksia jamarinadeja. Silloin tietää ettei niissä ole turhia lisäaineita ja makua voi säätää juuri itselleen sopivaksi
Siitä huolimatta tästä tuli ihan hyvä määrä Wiener Nougateja. Pehmoisen maun ja koostumuksen näihin tuovat Dubbel Nougat -patukat, jotka kuuluvat omiin suosikki patukkoihini
Ehdin miettiä ja suunnitella asiaa jonkin aikaa, ennen kuin. Tätä voi viipaloida ja se. viitsinyt tehdä, koska en ollut lainkaan varma, että koko idea edes toimisi ja
Daim on yksi lempparikarkeistani ja onneksi sitä on helppo tehdä myös itse. Itsetehty appelsiinidaim. Olen kokeillut perusDaimia ja myös piparminttuöljyllä maistettua minttuDaimia
Daim on yksi lempparikarkeistani ja onneksi sitä on helppo tehdä myös itse. Itsetehty appelsiinidaim. Olen kokeillut perusDaimia ja myös piparminttuöljyllä maistettua minttuDaimia
Ei kaikki peanut butter -intoilijat voi olla väärässä, eihän. Maapähkinävoi oli todella helppoa tehdä teholeikkurissa ja olen käyttänyt sitä onnistuneesti jo monessa reseptissä (niistä myöhemmin lisää, pysykää kuulolla
Kermaviilin sijaan voi hapatteena käyttää myös piimää, smetanaa tai aiemmin tehtyä hapatettua voita. Niinpä katsoin voipaketin pohjasta tuoteselosteen ainekset
Soseuta sitruunapeston aineet tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää öljy, pinjansiemenet, parmesaaniraaste, kuoritut ja paloitellut valkosipulinkynnet ja mausteet
Kebablihamassa paistetaan erittäin miedossa lämmössä pitkään ja hartaasti, joten maltti on valttia. Karppaus ja vhh-sivustoilla tätä vähähiilihydraattista riisinkorviketta on kovasti hehkutettu, ja valmistus on helppoa - vain raastaminen, pannulla paistaminen ja maustaminen
(tätä reseptiä piti kokeilla, se löytyi englannin kirjasta). Itse tehty jäätelö. Pilko hedelmät/marjat. 2,5 dl mansikoita, mustikoita, vadelmia tai banaaneja (itse käytin mansikoita jabanaaneja). Laita pakastimeen 15 minuutiksi ja ota se sitten ulos ja sekoita sitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.