Siskonmakkarasoppa
52 weeks of deliciousness
52 weeks of deliciousness
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 suuri sipuli
  • 1 purjo 2-3 valkosipulinkynttä reilu loraus extra virgin-oliiviöljyä
  • 3 keskikokoista perunaa
  • 100 g lehtikaalia
  • 1,5 l vettä
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 500 g raakaa siskonmakkaraa
  • 5-10 minuuttia, kunnes sipulit kuultavat läpi. Lisää sen jälkeen lehtikaali, vesi, tomaattipyree, timjami, suola ja mustapippuri. Kiehauta ja anna porista 20-30 minuuttia, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä syötäviksi (älä päästä liian pehmeiksi). Pursota siskonmakkarasta liemeen palleroita ja anna porista vielä 5 minuuttia *

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.