Ja tässä salainen ase. Tiputtele muutamia lusikallisia hilloa joukkoon ja sekoita maltillisesti niin että seokseen jää hilloraitoja (kannattaa notkistaa hilloa ensin)
Lisää kermavaahdon sekaan nuolijalla varovasti sitruunamehu, -raaste ja glugoosisiirappi. Lisää sokerikeltuaisvaahto ja valkuaisvaahto nuolijalla varovasti käännellen massaan
Isänpäivälahjaksi ostettu tohotin on lojunut keittiön laatikossa vuosia. Pelkkä lakritsinen vanukas kuulosti kuitenkin melko raskaalta, joten kehittelin seuraksi raikkaan "sitruunajäätelösorbetin"
Kolmen raaka-aineen sitruunajäätelö. Yhteistyössä Asennemedia ja GoGreen. Pääsin mukaan GoGreenin ja Asennemedian Go RAW-tuotteiden kampanjaan tässä kuussa
Itse en ole suuri pashan ystävä, joten tarjoaisin jälkiruoaksi sitruunavanukasta, supersuosituksi noussutta sitruunajäätelöä tai sitruunaiset mustikkaleivokset
Lisää joukkoon kondensoitu maito, sitruunan kuori ja mehu ja vatkaa sekaisin. Kaada jäätelö sopivaan vuokaan tai astiaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi
Lisää kondensoitu maito, sitruunan kuori ja mehu ja vatkaa vielä kunnolla sekaisin. Sitruunajäätelö on mun lempparijäätelöä, joten päätin kokeilla, miten sen valmistus onnistuisi
Yhdistän pääsiäiseen (ja no, kaikkeen ruoanlaittoon) vahvasti sitruunan maun, joten innostuin valtavasti kun tormäsin Kirbie’s Cravings-blogin kolmen raaka-aineen (jäätelökoneettomaan) sitruunajäätelöön
Lakritsivaahtoa, marinoitua fenkolia sekä sitruunajäätelöä. Osallistuin nimittäin ruokabloggaajakollegoideni kanssa Taste of Helsinki-Safarille, ja määränpäinä olivat ravintolat Pastor, Hoshito ja Ragu
Jo lehdistötilaisuudessa hehkuttamani Ragun lakritsivaahtoa, marinoitua fenkolia jasitruunajäätelöä sisältävä jälkiruoka päätti sopivasti tämän ennakkoruokaretken
lakritsivaahtoa, marinoitua fenkolia jasitruunajäätelöä. Osallistuin tänään Taste of Helsingin avajaisseremoniaan, jossa törmäsin kaikkiin mahdollisiin ruokabloggaajaystäviini, mikä ei sinänsä ollut yllätys, hyvästä ruoasta kun kaikki tykkäämme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.