Mikäpäs sen helpompaa Sunnuntai ruokaa kuin smetanalohi ja jokin pyre. Myskikurpitsa on suht makea, samoin palsternakka ja alkuun pelkäsin tuleeko näiden yhdistelmästä liiankin makea mutta toisaaltaan smetanalohessa on sitruunaa, joka toimii kivasti vastakohtana, joten ei muuta kuin kokeilemaan
Kirjolohifileestä olen tehnyt nyt pienen ajan sisällä pariinkin otteeseen smetanalohta. Usein pyyntipäivämäärät olivat jossain reilun viikon päässä, ja kalat jäivät ostamatta, koska meistä noin pitkään vedestä pois ollut kala ei ole enää mitään tuoretta
Nypi ruodot pois lohifileestä ja aseta filee uunivuokaan. Mausta lohi suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kerma, smetana(t), sitruunapippuri ja silputtu tuore tilli keskenään
Tässä loistava lauantai-illallinen, smetanalohta keitettyjen perunoiden ja vihersalaatin kanssa. Vihersalaatissa jääsalaattia, kirsikkatomaatteja, tuoreita herneitä, kurkkua, luumua ja fetaa
Makumatkalla. Kokkailun oivalluksia ja ilosanomaa :)
Pussilohta mitäpä muutakaan, toiset kritisoivat juurikin tätä pussissa olevaa kasvatettua lohta mutta itse olen vähän erimieltä, siis onhan se sääli että joudumme ostamaan kasvatettua lohta mutta ainakin tämä pussissa oleva on kestävää kantaa, toisin kuin merilohi, joten ostetaan lohi pussissa ja säästetään häviämässä olevia kalakantoja
Ihanaa perjantai-iltaa. Oon tällä hetkellä niin onnellinen, koska kouluviikko on loppu ja tein tänä iltana alusta asti pinaattitortilloja, salsaa, guocamolea ja tacomaustetta, eli toisin sanoen, koko texmexsetin
Päätän vielä jatkaa unia. Ensin selailen kuitenkin hieman Instagramia ja päivittyneitä blogeja. Kahvinkeitin porisemaan, hedelmät kulhoon ja pari avokadoleipää seuraksi
Laita kala uunivuokaan ja ripsuta pinnalle hyppysellinen suolaa ja sitruunapippuria. Pilko sipuli pieniksi paloiksi, sekoita smetanaan ja lisää vielä seokseen suolaa ja sitruunapippuria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.