Vielä yksityiskohtaisempia neuvoja marengin valmistukseen löytyy Hanniksen Palvola-postauksesta. Marenkien maustamiseen olen käyttänyt Annin Uunissa -verkkokaupasta tilaamiani vahvoja aromeja
- Aseta. Erittäin näppärä vaikka illanistujaisiin, lastenjuhlille, piknikille taikka muihin tilanteisiin joissa kaivataan pientä siististi syötävää purtavaa
- Voitele rieskat reunoja myöden paksusti tuorejuustolla. Niimpä olen itse tehnyt niiden tilalle vaihtoehtoisesti rieskarullia välipalaksi, iltapalaksi, retkille, lounaaksi tai muuhun tilanteeseen mihin kaivataan pikkusyömistä
Tämä tilanne on itselle liian usein tuttua, jääkaapissa on sellaisia raaka-aineita jotka ovat jostain syystä vähän kuin unohtuneet sinne tai sitten niistä on tarvinut vain osan eli purkinpohjia löytyy
proteiinijauheesta, kookos-tai mantelijauhoista sekä tilkasta nestettä kuten mantelimaitoa. Siksipä patukat ovat tällä hetkellä se juttu, kun kaivataan nopeaa välipalaa
Idean voikanan valmistukseen sain ystävältäni ja kollegabloggarilta Mukana maku -ruokablogin takaa. Sain siinä kuulumisten vaihdon ohessa muutamia kullankalliita neuvoja voikanan valmistukseen, ja jouduinkin jo marketissa kipittämään kiltisti takaisin maitohyllyn luo vaihtamaan valitsemani turkkilaisen jogurtin juoksevaan luonnonjogurttiin
Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 7-10 min. Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.