T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Nyt jaan teille ihanan porkkana-bataattirieskareseptin, jonka suunnittelin minun ja upean Wellberries-blogin takana häärivän Tuulian yhteiskokkailupäivää varten
Siirrä taikina toiseen astiaan. Taivaallisen pehmeitä ja maukkaita. 8 rieskaa. Aseta aika 15 s / nopeus 10. Aseta aika 30 s / nopeus 3. Kauli taikinasta 8 ohutta rieskaa soijajauhoja apuna käyttäen. Alkuperäinen ohje Nytt bröd, baka gott utan gluten- kirjasta 8 rieskaa
Kokeilinpa käyttää valmista rieskaa pizzapohjana ja sekin toimi vallan mainiosti. Muokattiin sitä hiukan kun huomattiin, että Ruotsin mummulassa käydessä ruotsalaisesta piimästä tehtynä se oli vielä parempaa
Rieskaan syntyy paras mahdollinen rakenne, kun taikina on mahdollisimman kylmä ja uuni mahdollisimman kuuma, jolloin kylmän ja kuuman äkillinen ero muodostaa vesihöyryä, mikä kohottaa rieskaa ja tekee siitä murean
Sekoita kaikki aineksettasaiseksi taikinaksi. Perunarieskat ovat ehkäpä tutummat, mutta nämä riisipuuron lopusta leivottavat rieskat valmistuvat nopeammin
Näin se onnistuu. Eilisille perunamuusin jämille löytyi käyttöä kun keksin leipoa perunarieskaa. Sekoitaainekset keskenään, älä vatkaa liian kauan ettei tule sitkoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.